Sådan forbedres din live streaming lyd: En kunstnervejledning

August 19, 2020 0 Comments

For øjeblikket er live streaming den dominerende form for liveoptræden, og mens det kan være praktisk at udføre uden for dit eget hjem på mange måder, har det også sit eget sæt udfordringer, især når det kommer til lydkvaliteten på præstationen. I dette stykke behandler vi nogle af disse problemer og tilbyder kunstnere vejledning i, hvordan man får krystalklar lyd hver forestilling.

Det er ingen hemmelighed, at live streaming har overtaget musikscenen. Siden begyndelsen af ​​karantæne har virtuelle shows fyldt hullerne i vores hjerter efterladt af tabet af årets shows. Live streaming hjemmefra kommer med sit eget sæt problemer. Uanset om din stemme er for lav, og musikken sprænger, eller der er en underlig summende lyd i baggrunden, kan du få lyd i god kvalitet hver gang.

Sådan forbedres din live streaming lyd
Brug video-skiftesoftware
At have mikrofoner af god kvalitet er en given, men at bruge video skiftesoftware er prikken over i’et. Denne software giver dig mulighed for at tage flere video- og lydsignaler og slutte dem sammen til en enkelt output, hvilket giver dig mulighed for at skifte mellem dem under din stream. OBS Studio er en fantastisk (og gratis).

Vil du streame til Twitch, Facebook og YouTube på én gang? Video skifte software giver dig mulighed for at gøre det. Ikke kun det, det lader dig gemme resultaterne i en fil og redigere til en endnu bedre video senere.

For at gøre det endnu nemmere er Mobcrush en gratis app, der opretter forbindelse til adskillige sociale platforme og streamingplatforme og samtidig sender til dem alle for dig. Derudover flettes chatrum og kommentarsektioner fra alle de tilsluttede konti under en live stream og kan administreres fra de officielle Mobcrush-apps. Sejt, ikke?