Inde i aftalen, der reddede TikTok (eller gjorde det det?)

April 19, 2020 0 Comments

Blot dage efter, at handelsdepartementet annoncerede planer om at bringe øksen ned på TikToks hals, graver vi ind i aftalen med Oracle og Wal-Mart, der muligvis redder appen til sociale medier.

DET SENESTE: Præsident Trump har nu sagt, at han vil nedlægge veto mod aftalen, hvis Oracle og Walmart ikke har majoritetskontrol med TikTik i USA, og TikTok er gået til retten for helt at stoppe appforbuddet med krav om udstedt ytringsfrihed og mere.

Bare dage efter, at det amerikanske handelsministerium annoncerede planer om at forbyde TikTok, lever appen til sociale medier videre takket være et potentielt salg.

TikTok er fuldt operationel i USA pr. I dag, den 22. september. Den sociale medie-app, som blev sat til at blive forbudt sidste søndag, blev sparet sin utidige skæbne takket være en sidste indsats fra Oracle og Wal-Mart for at købe firma i weekenden. Præsident Trump har principielt godkendt salget, men modstridende rapporter fra de involverede virksomheder efterlader mange spørgsmål ubesvarede.

Ifølge Variety er næsten enhver person og ethvert firma, der er involveret i erhvervelsen af ​​TikTok, uenige i vilkårene i denne aftale. Den aftale, der blev godkendt af Trump, gør angiveligt Oracle til cloud-udbyderen og vært for TikTok. Det betyder, at virksomheden vil flytte sit datastatsside, og at amerikanske borgere vil kontrollere dataene.