Tilføjelse af dine Twitch Live Streams til Amazon Music: Artist’s Guide

February 19, 2020 0 Comments

Live streaming i musikbiz har for nylig set noget af et pandemisk-drevet boom, der får platforme til at skynde sig at udvide deres tilbud. Den seneste forekomst af dette kommer fra den engang spilfokuserede platform Twitch, som nu giver kunstnere mulighed for live streaming på Amazon Music via deres tjeneste.

Kunstnere kan nu live streame på Amazon Music gennem Twitch

Fremgangen af live streaming har været en af de store historier i musikbranchen under den nuværende pandemi, med kunstnere, der normalt ville spille live shows personligt, der akklimatiserer sig til formatet og udvider det på måder, som ingen kunne have forudsagt.

Twitch – den pålidelige live streamingsplatform, der oprindeligt var centreret omkring videospil – har ført livestreamingsrevolutionen og forud for nyere platforme som Instagram Live og Facebook Live i årevis. Og nu har Amazon Music tilføjet kunstneres mulighed for at aktivere deres Twitch-streams lige i Amazon Music-appen!